Windows 7 Themes The Punisher

0 comments



Continue reading →

Windows 7 Theme Emerald Dark

0 comments

Continue reading →

Perkhidmatan Shoutmix akan dikenakan bayaran.

0 comments

Para Blogger semesti akan mengenali ShoutMix ataupun Kotak Jerit.Ia adalah salah satu tempat chatting untuk para blogger.Click read more untuk info selanjutnya.
Continue reading →

Windows 7 Theme The Skull

0 comments
Continue reading →

Cara Untuk Menukar Windows 7 Start Button

0 comments

Cara yang mudah untuk menukar start org untuk windows 7 anda :)
Continue reading →

Cara Untuk Menukar Windows 7 Log On Screen

1 comments
 Gambar di atas ialah contoh log on screen yg asal..sekarang aku nak tunjuk bagaimana hendak menukar log on screen secara manual ataupun menggunakan software
Continue reading →

Photoshop CS6 Extended With Crack

0 comments



Adobe ® Photoshop ® CS6 adalah software imej editing terbaru dengan lebih kuasa menyunting, baru pilihan kreatif, dan Adobe Utarid Grafik Engine untuk prestasi yang sangat tinggi. Dikemaskan dengan ciri-ciri baru Kandungan-aware, dan mewujudkan reka bentuk yang unggul serta filem menggunakan alat dan aliran kerja yang baru dan konsep ulang *


Continue reading →

Internet Download Manager (IDM) ALL VERSION CRACK

8 comments
  Cara yang mudah untuk download video dari mana-mana website pun termasuk youtube.Aku letak benda ni pun sebab aku tengok ramai yang download video gune Realplayer recording.So apa perbezaan IDM dengan realplayer?
Continue reading →

Linux Mint 12 Dengan Nama Kod "Lisa"

0 comments
Linux mint 12 Lisa telah dilepaskan , tetapi hanya RC(release candidate).Aku tak boleh nak bagi review yang paling tepat , aku belum cuba sendiri sebab masih lagi dalam RC.Linux Mint 12 ni masih lagi mengekalkan tema warna hijau.Seperti banyak yang diperkatakan , Lisa ini daripada benda lama yang diberi nafas baru.
Continue reading →

Tukar Nama Facebook Yang Telah Habis Limit

9 comments
Sorry lambat update , internet ni buat hal lagi.Sekarang aku nak ajar korang tukar nama FB berapa banyak yang korang suka.Okey dah , cerita panjang-panjang pun tak guna.Bukan korang nak baca pun :D

Start ,

1.Click dekat account setting





Continue reading →

Firefox 8 (Mesti Download)

0 comments
Firefox 8

Sudah lama aku nak post pasal ni , tapi internet tidak mengizinkan.Terpaksa tunggu sampai internet o.k.Perbezaan yang aku perasan cuma pada search engine ada search untuk Twitter


Continue reading →

Linux ?

2 comments

Yeah , dapat juga update blog ni.Sebab internet kena potong LOL.Okey sekarang aku kembali ke blogger.Ada penulis lagi satu pun tak guna , aku tak update dia pun tak nak update :P.


Continue reading →

Cyber War Telah Bermula

0 comments

Peperangan cyber telah bermula diantara Malaysian dan Indonesia.Dahulu pernah juga jadi peperangan seperti ini tapi dapat berdamai antara kedua-dua pihak.Punca peperangan ini disebabkan kebodohan seorang rakyat Malaysia mencabar Indonesia untuk hack forum mereka Malaysia Hack Forum.
Continue reading →

Hacker ?

5 comments
Assalammualaikum , sekarang saya(saya laa pulak) ceritakan pasal bermacam macam virus di facebook.Mungkin salah satu sebab terjadinya semua ni adalah banyak hacker yang baru nak mencuba kepakaran masing masing.Ataupun angkara Tom Anderson pemilik MYSPACE ? haha.Yang tu tak dapat dipasti kan lagi , kena tanya Tom sendiri laa .
Continue reading →

share button

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets