Firefox 8 (Mesti Download)

0 comments
Firefox 8

Sudah lama aku nak post pasal ni , tapi internet tidak mengizinkan.Terpaksa tunggu sampai internet o.k.Perbezaan yang aku perasan cuma pada search engine ada search untuk Twitter





Dari segi kelajuan aku masih belum cuba , sebab internet aku ni lembab.Kalau internet dah lembab pakai apa pun tetap lembab :)

Untuk pengguna window korang boleh download dekat sini (klik disini).Untuk pengguna Linux mint/Ubuntu korang boleh guna terminal dengan code ni.

 sudo apt-add-repository ppa:mozillateam/firefox-next
 sudo apt-get update
 sudo apt-get install firefox


*Tolong coment , like atau pun follow.Tinggal kan jejak anda disini :)Terima kasih.

Leave a Reply

share button

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets