Internet Download Manager (IDM) ALL VERSION CRACK

8 comments
  Cara yang mudah untuk download video dari mana-mana website pun termasuk youtube.Aku letak benda ni pun sebab aku tengok ramai yang download video gune Realplayer recording.So apa perbezaan IDM dengan realplayer?


IDM boleh pause & resume semula video yang tengah di download manakala realplayer tidak boleh sama sekali.Untuk pengguna internet yang lembab yang menggunakan Realplayer mesti selalu video yang korang download tu separuh sahaja siapkan? Lepastu korang kena download semula tu yg buat sakit hati tambah-tambah video yang besar file nye :P

Maksud dari singkatan IDM : Internet Download Manager

Pengguna Window semesti menggenali IDM , kerana IDM adalah salah satu file downloader terpantas.Semua file anda boleh download.Jadi tidak rugi laa jika anda download.Bukan kena bayar pun.

Sekarang aku nak bagi korang link IDM dengan crack dia.
Ni link untuk IDM >>>IDM<<<

IDM yang anda download adalah trial , yang anda boleh guna sampai 30hari sahaja.Mesti tidak memuaskan?Anda perlu menggunakan crack untuk guna IDM ni sampai mampos bila-bila.

Sekarang untuk Crack , crack ni untuk mengaktifkan IDM anda tanpa sebarang bayaran.Biasanya anda boleh menggunakan IDM ni untuk 30hari sahaja(trial).Cara nak gunakan crack ni senang saja.Cuma download dan safe. Run Program RegKey (Untuk Pengguna x32 bit) atau pun RegKey_x64 (Untuk Pengguna x64 bit) kemudian copy IDMan.exe ini dan paste di dalam file IDM biasanya dekat Computer>Local Disk C >Program File>Internet Download Manager
Dah siap! :D
*Note : Anda mesti exit idm sebelum memulakan cracking

Note:pastikan anda simpan crack itu dekat file lain selain file IDM kerana bila IDM update..anda perlu menggulangi proses copy & paste
Nie die Link  >>>Crack IDM<<<  (Updated MARCH 2013)

Password : mystoryarehere.my






*Tolong Beritahu kami jika Link telah Mati di Facebook,Twitter atau pun tinggalkan comment.Tolong coment , like atau pun follow.Tinggal kan jejak anda disini :) Terima kasih.

8 Responses so far

  1. Anonymous says:

    GEMPAK AH!!!

  2. bro, link utk crack xdpt la...medaifire da block....

  3. Paan says:

    aku pakai ok jer

  4. DasH says:

    tak de masalah pun dgn link..but to be for the safeside aku dah update kan crack tu

  5. bila bila nnti kau tepon aku . aku ada hal sikit dengan kau .

  6. DasH says:

    da update 8/3/2013

  7. Anonymous says:

    hebat la kau

Leave a Reply

share button

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets