Photoshop CS6 Extended With Crack

0 comments



Adobe ® Photoshop ® CS6 adalah software imej editing terbaru dengan lebih kuasa menyunting, baru pilihan kreatif, dan Adobe Utarid Grafik Engine untuk prestasi yang sangat tinggi. Dikemaskan dengan ciri-ciri baru Kandungan-aware, dan mewujudkan reka bentuk yang unggul serta filem menggunakan alat dan aliran kerja yang baru dan konsep ulang *


Continue reading →

Internet Download Manager (IDM) ALL VERSION CRACK

8 comments
  Cara yang mudah untuk download video dari mana-mana website pun termasuk youtube.Aku letak benda ni pun sebab aku tengok ramai yang download video gune Realplayer recording.So apa perbezaan IDM dengan realplayer?
Continue reading →

Linux Mint 12 Dengan Nama Kod "Lisa"

0 comments
Linux mint 12 Lisa telah dilepaskan , tetapi hanya RC(release candidate).Aku tak boleh nak bagi review yang paling tepat , aku belum cuba sendiri sebab masih lagi dalam RC.Linux Mint 12 ni masih lagi mengekalkan tema warna hijau.Seperti banyak yang diperkatakan , Lisa ini daripada benda lama yang diberi nafas baru.
Continue reading →

Tukar Nama Facebook Yang Telah Habis Limit

9 comments
Sorry lambat update , internet ni buat hal lagi.Sekarang aku nak ajar korang tukar nama FB berapa banyak yang korang suka.Okey dah , cerita panjang-panjang pun tak guna.Bukan korang nak baca pun :D

Start ,

1.Click dekat account setting





Continue reading →

Firefox 8 (Mesti Download)

0 comments
Firefox 8

Sudah lama aku nak post pasal ni , tapi internet tidak mengizinkan.Terpaksa tunggu sampai internet o.k.Perbezaan yang aku perasan cuma pada search engine ada search untuk Twitter


Continue reading →

Linux ?

2 comments

Yeah , dapat juga update blog ni.Sebab internet kena potong LOL.Okey sekarang aku kembali ke blogger.Ada penulis lagi satu pun tak guna , aku tak update dia pun tak nak update :P.


Continue reading →

share button

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets