Tukar Nama Facebook Yang Telah Habis Limit

9 comments
Sorry lambat update , internet ni buat hal lagi.Sekarang aku nak ajar korang tukar nama FB berapa banyak yang korang suka.Okey dah , cerita panjang-panjang pun tak guna.Bukan korang nak baca pun :D

Start ,

1.Click dekat account setting





2.Update nama facebook anda yang sekarang.Update kepada apa-apa nama pun tak kisah.Tapi benda ni memang kena buat.Kalau tak buat , memang tak jadi.







3.Tukar password yang korang guna sekarang.Kalau tak tukar , lepas ni tak bole pakai password sama lagi.

4.Pergi "Security" and then click "deactive"





5.Lepas itu , click "My account was hacked" and korang click "here".





6.Click continue ,




7.Sekarang anda boleh letak password lama balik(suke hati korg laa nak letak password ape pun)
*sorry lupe print screen yg ni.


8.Kita sudah sampai ke penghujungnya :D
Click "Change" untuk tukar nama anda.



*Tolong coment , like atau pun follow.Tinggal kan jejak anda disini :)Terima kasih.

9 Responses so far

  1. frido says:

    welcome , thanks follow :)

  2. Anonymous says:

    Smart la :D

  3. tau xpe bila da smpi step 7 tukar password . bile nk gi ke step 8 dye just suh tukar password email . lepas tu abes mcm tu jek . tlg ~!

  4. Anonymous says:

    ko bodoh mmg x boleh la..aku boleh jew...gune otak

  5. kalau tak boleh, cuba buat dari mula. sebab saya dah buat banyak kali semua jadi

Leave a Reply

share button

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets